کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیر سطوح مختلف بتافین در خوراک مصرفی بر خصوصیات لاشه بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی | |
اکرم قره داغی، هوشنگ لطف الهیان، قربان الیاسی زرین قبایی، حمید حمیدیان، حبیب ظاهری خسروشاهی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.16 K | ||
2 | ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی | |
حسن نظری زاده، حسین نعیمی پور، جواد اسدی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 186.49 K | ||
3 | مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 329.29 K | ||
4 | اثر نسبت های مختلف ایزولوسین به لیزین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی نر در سنین 22 تا 42 روزگی | |
منا نجفی پور مقدم، نیما ایلا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.69 K |