| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تأثیر سطوح مختلف بتافین در خوراک مصرفی بر خصوصیات لاشه بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی | |
| اکرم قره داغی، هوشنگ لطف الهیان، قربان الیاسی زرین قبایی، حمید حمیدیان، حبیب ظاهری خسروشاهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 263.16 K | ||
| 2 | ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی | |
| حسن نظری زاده، حسین نعیمی پور، جواد اسدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 186.49 K | ||
| 3 | مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
| حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 329.29 K | ||
| 4 | اثر نسبت های مختلف ایزولوسین به لیزین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی نر در سنین 22 تا 42 روزگی | |
| منا نجفی پور مقدم، نیما ایلا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 340.69 K | ||