| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری | |
| هانا شیخ احمدی، طاهره رحمتی، آرش آذرفر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 414.13 K | ||
| 2 | بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن) | |
| علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا شیبک، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.79 K | ||