کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری | |
هانا شیخ احمدی، طاهره رحمتی، آرش آذرفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K) | ||
2 | بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن) | |
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا شیبک، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K) |