کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تعیین اثر پرتوتابی الکترون بر اتصال باکتریهای تجزیه کننده الیاف کاه جو با استفاده از روشهای مولکولی و ایزوتوپی
پروین شورنگ، حامد زرگران اصفهانی، میراحمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.46 K

2 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اصغر صادقی، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.1 M

3 اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی، شعبان رحیمی، پروین شورنگ
مشاهده مقاله اصل مقاله 248.47 K

4 تجزیه پذیری شکمبه ای ماده ی خشک بقایای ماش عمل آوری نشده، و عمل آوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.4 K

5 تأثیر عمل آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ترکیب شیمیایی بقایای ماش
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آرش محمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.86 K

6 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان، مجید جعفری، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی دهقان بنادکی، پروین شورنگ، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.69 K

7 تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 720.73 K

8 اثر پرتوتابی گاما و الکترون بر ترکیبات ضد تغذیه ای کنجاله سویا
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، علی سرلک، محمود تهامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 341.41 K