صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
تعیین اثر پرتوتابی الکترون بر اتصال باکتریهای تجزیه کننده الیاف کاه جو با استفاده از روشهای مولکولی و ایزوتوپی
پروین شورنگ، حامد زرگران اصفهانی، میراحمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.46 K)
2
مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اصغر صادقی، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
3
اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی، شعبان رحیمی، پروین شورنگ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.47 K)
4
تجزیه پذیری شکمبه ای ماده ی خشک بقایای ماش عمل آوری نشده، و عمل آوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.4 K)
5
تأثیر عمل آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ترکیب شیمیایی بقایای ماش
منیره بابایی، فرزاد قنبری، آرش محمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.86 K)
6
مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان، مجید جعفری، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی دهقان بنادکی، پروین شورنگ، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.69 K)
7
تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (720.73 K)
8
اثر پرتوتابی گاما و الکترون بر ترکیبات ضد تغذیه ای کنجاله سویا
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، علی سرلک، محمود تهامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (341.41 K)