کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-349 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.59 K)

-348 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

-347 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

-346 بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی، روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.82 K)

-345 کاهش ضایعات سیلوی ذرت علوفه ای از طریق افزایش ماده خشک (به منظور استفاده بهینه از منابع خوراک دام)
جعفر باشتینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-344 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

-343 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-342 تاثیر تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
رشید صفری، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، جواد بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (880.63 K)

-341 اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی
سعدون محمدیان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.48 K)

-340 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-339 مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام
احمد قنبری گردونک، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران، رضا فیضی، مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-338 مقایسه سیلوی ذرت با سیلوی گریپ فوروت در پروار بندی بره های پرواری و تاثیر آنها بر عملکرد و ترکیبات بدن
محمد مهدی شریفی حسینی، امید دیانی، محمد علی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.47 K)

-337 بررسی ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی ذرت و آفتابگردان سیلو شده در نسبت های مختلف اختلاط
الهه مفاخر، موسی مسکر باشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، جمشید بقایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.05 K)

-336 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K)

-335 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

-334 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

-333 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K)

-332 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K)

-331 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

-330 برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز
حسین راست پور، عباسعلی ناصریان، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.71 K)

-329 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K)

-328 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماند های دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، یوسف روزبهان، علیرضا شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.89 K)

-327 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

-326 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ بقایای هندوانه آجیلی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.13 K)

-325 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)