کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-474 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.59 K)

-473 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

-472 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

-471 بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی، روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.82 K)

-470 کاهش ضایعات سیلوی ذرت علوفه ای از طریق افزایش ماده خشک (به منظور استفاده بهینه از منابع خوراک دام)
جعفر باشتینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-469 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

-468 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

-467 تاثیر تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
رشید صفری، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، جواد بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (880.63 K)

-466 اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی
سعدون محمدیان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.48 K)

-465 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-464 مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام
احمد قنبری گردونک، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران، رضا فیضی، مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-463 مقایسه سیلوی ذرت با سیلوی گریپ فوروت در پروار بندی بره های پرواری و تاثیر آنها بر عملکرد و ترکیبات بدن
محمد مهدی شریفی حسینی، امید دیانی، محمد علی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.47 K)

-462 بررسی ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی ذرت و آفتابگردان سیلو شده در نسبت های مختلف اختلاط
الهه مفاخر، موسی مسکر باشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، جمشید بقایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.05 K)

-461 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K)

-460 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

-459 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

-458 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K)

-457 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K)

-456 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

-455 برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز
حسین راست پور، عباسعلی ناصریان، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.71 K)

-454 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K)

-453 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماند های دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، یوسف روزبهان، علیرضا شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.89 K)

-452 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

-451 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ بقایای هندوانه آجیلی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.13 K)

-450 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)