کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 31 |
|
-2049 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ) |
|
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 184.59 K
|
|
-2048 |
|
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک |
|
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 836.88 K
|
|
-2047 |
|
بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر |
|
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 984.75 K
|
|
-2046 |
|
بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان |
|
مصطفی یوسف الهی، روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 134.82 K
|
|
-2045 |
|
کاهش ضایعات سیلوی ذرت علوفه ای از طریق افزایش ماده خشک (به منظور استفاده بهینه از منابع خوراک دام) |
|
جعفر باشتینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.06 M
|
|
-2044 |
|
بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان |
|
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.42 M
|
|
-2043 |
|
تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم |
|
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.12 M
|
|
-2042 |
|
تاثیر تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین |
|
رشید صفری، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، جواد بیات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 880.63 K
|
|
-2041 |
|
اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی |
|
سعدون محمدیان، داریوش علیپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 282.48 K
|
|
-2040 |
|
تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی |
|
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.05 M
|
|
-2039 |
|
مقایسه ارزش ارزش غذایی علوفه کامل جو در سه روش بهره برداری از نظر عملکرد دام |
|
احمد قنبری گردونک، حسن فضائلی، محسن دانش مسگران، رضا فیضی، مهران اباذری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.19 M
|
|
-2038 |
|
مقایسه سیلوی ذرت با سیلوی گریپ فوروت در پروار بندی بره های پرواری و تاثیر آنها بر عملکرد و ترکیبات بدن |
|
محمد مهدی شریفی حسینی، امید دیانی، محمد علی ارجمندی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 445.47 K
|
|
-2037 |
|
بررسی ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی ذرت و آفتابگردان سیلو شده در نسبت های مختلف اختلاط |
|
الهه مفاخر، موسی مسکر باشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، جمشید بقایی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 279.05 K
|
|
-2036 |
|
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس |
|
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 385.02 K
|
|
-2035 |
|
اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین |
|
مجید شریفی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 360.93 K
|
|
-2034 |
|
تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز |
|
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 372.59 K
|
|
-2033 |
|
بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده |
|
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 373.77 K
|
|
-2032 |
|
تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز |
|
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 429.91 K
|
|
-2031 |
|
تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی |
|
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 274.55 K
|
|
-2030 |
|
برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز |
|
حسین راست پور، عباسعلی ناصریان، علیرضا وکیلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 282.71 K
|
|
-2029 |
|
پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه |
|
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 415.75 K
|
|
-2028 |
|
بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماند های دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز |
|
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، یوسف روزبهان، علیرضا شکیب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 271.89 K
|
|
-2027 |
|
مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده |
|
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 475.61 K
|
|
-2026 |
|
ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ بقایای هندوانه آجیلی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم |
|
طیبه کرامندلی، آشورمحمد قره باش، جواد بیات کوهسار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 424.13 K
|
|
-2025 |
|
ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده |
|
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 428.43 K
|