کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 35

-524 ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.92 K)

-523 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﭘﻮدر ﻃﺤﺎل(Spleen meal)ﺑﺮای ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃیور
مسعود پهلوان زاده، ناصر موسوی، محسن نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.28 K)

-522 مواد مغذی موثر در کاهش استرس و هیجان در اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.69 K)

-521 لنگش متابولیکی، چالشی مانا در صنعت جهانی پرورش اسب
اکبر نیکخواه، ثریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.12 MB)

-520 مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی، اکبر تقی زاده، محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-519 آثار و شیوه های دوپینگ در اسب
حمیدرضا علیپور خیرخواه، کیومرث مولادوست، سعیده رزبان، روناک محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

-518 تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری، عباسعلی ناصریان، رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.21 K)

-517 اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون، حمید امانلو، محمود صحرایی، محمد امیری اندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.84 K)

-516 اثر سطوح خیساب ذرت برفعالیت آنزیمی شکمبه بره های نر پرواری
نادر پاپی، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-515 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، حسین جانمحمدی، سامان لشکری، مرتضی دینی ترکمانی، اکرم گیتویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.65 K)

-514 متابولیسم مس و تغییرات غلظت اوره پلاسما تحت تأثیر مکمل اوره و گوگرد در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.88 K)

-513 تاثیر تغذیه بر فعالیت های ژنی کبد در گاو
فیـروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.8 K)

-512 بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر روی صفات تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جعفر فخرائی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-511 استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی
فرهنگ فقیه محمدی، ابولفضل زارعی، محمود شیوازاد، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-510 اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تورج محمدی، علی مصطفی تهرانی، علیرضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K)

-509 اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
علی اصغر ساکی، مجتبی حقیقت، پویا زمانی، حسن علی عربی، احمد احمدی، عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.69 K)

-508 مطالعه فیلوژنتیکی و بیوانفورماتیکی ژن GDF9 در چند گونه دام اهلی
محمدرضا بحرینی بهزادی، سعیده سجادی زرجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.61 K)

-507 ارتباط ساختار مولکولی پروتئین با میزان پروتئین قابل متابولیسم و توازن پروتئین در شکمبه گاوهای شیری
حجت قلی زاده، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوآنگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.27 K)

-506 عملکرد و برآورد مواد مغذی معادل آنزیم ناتوزیم پلاس
مریم مجدالدین، مجتبی زاغری، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.29 K)

-505 تأثیر عدم توازن پروتئین و لیزین جیره بر وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.25 K)

-504 اثرات تغذی های سطوح مختلف نانوسلنیوم بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
فاطمه بهوندی، خلیل میرزاده، احمد طاطار، سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.74 K)

-503 تاثیر ژله رویال بر مسیر متابولیسم گلوکز در بلوغ و باروری برون تنی اووسایت گوسفند: مسیر های های گلایکولایسیز و پنتوز فسفات
محبوبه اشتیاقی، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، بهرام شهره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.56 K)

-502 بررسی ارتباط بین هورمون های تیروئیدی و میزان آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز خون در گاومیش استان خوزستان
بهنام فتاحی راد، خلیل میرزاده، صالح طباطبایی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.54 K)

-501 ارزیابی مدل دینامیکی متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری
سعید کامل ارومیه، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فاطمه هلن قانع، محمد بنایان اول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (721.63 K)

-500 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.9 K)