ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (326.36 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دکتری ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
2داﻧﺸﯿﺎر ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
3داﻧﺸﯿﺎر ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
4داﻧﺸﯿﺎر گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
5اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
چکیده
کلیدواژه ها