کلیدواژه ها = صفات لاشه | ||
تعداد مقالات: 33 | ||
1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
عباس ابراهیمی؛ علی احمد علو قطبی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.98 K) | ||
2 | ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ | |
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.36 K) | ||
3 | اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی | |
مهدی بهادری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ زربخت انصاری؛ رضا رضایی کوچکسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.23 MB) | ||
4 | پیش بینی صفات لاشه توسط شبکه عصبی مصنوعی در گوسفند بلوچی | |
محمد رضا بحرینی بهزادی؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمد علی نوروزیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.59 MB) | ||
5 | اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد و صفات لاشه ای در جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوری جلیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.81 K) | ||
6 | ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت موبر عملکرد لاشه ی جوجه غازها | |
یوسف سرهنگی؛ علی نوبخت؛ حسن منریفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.6 K) | ||
7 | ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت مو بر عملکرد جوجه غازها | |
یوسف سرهنگی؛ علی نوبخت؛ حسن منریفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.33 K) | ||
8 | بررسی تنوع ژنتیکی اگزون 4 ژن 1-IGF و ارتباط آن با برخی از صفات لاشه در گوسفند زل | |
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.89 MB) | ||
9 | بررسی اثر مکمل سازی سطوح مختلف تفاله خرمای (.Phoenix dactylifera L)فرآوری شده با آنزیم بر صفات لاشه و ترکیب شیمیایی آن در جوجه های گوشتی | |
محمد طاهر میرکزهی؛ مجید جعفری؛ محرم ولیزاده؛ احسانعلی موسوی؛ طیبه بارانزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.95 K) | ||
10 | بررسی صفات لاشه بره های حاصل از تلاقی دو نژاد زندی و زل | |
قادر منافی آذر؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ عبدالرضا صالحی؛ احمد افضل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (629.78 K) | ||
11 | اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی | |
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
12 | اثرات سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر صفات لاشه و پارامترهای هماتولوژی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی | |
ئاکو رضائی؛ امجد فرزین پور؛ اسعد وزیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
13 | استفاده از سطوح متفاوت سبوس گندم و تاثیر آن روی صفات لاشه جوجه های گوشتی | |
سمیه دیمه؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.9 K) | ||
14 | اثرات تغذیه مرطوب در جیره های بر پایه ذرت، گندم یا جو بر عملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی | |
مهدی برقعی؛ محمد حسین شهیر؛ حمید امانلو؛ سعید موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.44 K) | ||
15 | بررسی اثر حذف تک ویتامینها از جیره دوره پایانی بر عملکرد سویه های مختلف جوجه گوشتی | |
جمال صیف دواتی؛ کامران رضا یزدی؛ رضا سید شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB) | ||
16 | تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی | |
مجید رضا حلالی؛ عبدالحسین سمیع؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.95 MB) | ||
17 | مقایسه اجزای لاشه هیبریدهای تجاری طیور گوشتی ایران | |
مصطفی کریمی ساداتی؛ روح الله عبدالله پور؛ عبدالعلی طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176.07 K) | ||
18 | اثر عوامل مادری برصفات تولیدی یک لاین گوشتی تجاری | |
ابوالقاسم سراج؛ رسول واعظ ترشیزی؛ ندا فرزین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.38 K) | ||
19 | ارتباط بین پارامترهای بیوشیمیایی خون با صفات لاشه در بره های خالص و آمیخته نژادهای شال و زندی با زل | |
مهدی مومن؛ داوود شریفی؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ زهرا باجلان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.86 K) | ||
20 | بررسی خصوصیات لاشه بره های نر افشاری در سنین مختلف شروع پروار | |
محمد تقی مسلمیون؛ حمید امانلو؛ منوچهر منعم؛ حسن محمدی نژاد؛ سعید موسوی؛ محمد حسین نعمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.66 K) | ||
21 | بررسی وزن بدن و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در تنش گرمایی مزمن با مصرف مکمل های کلرید آمونیوم و بی کربنات پتاسیم در جیره غذایی | |
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) | ||
22 | اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید | |
علی پودینه؛ مهران مهری؛ محمود قزاقی؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.99 K) | ||
23 | اثر استفاده از مولتی آنزیم و فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی 308 ROS | |
فرهاد مصطفوی اطاقسرا؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ سیاوش میرشفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.39 K) | ||
24 | اثرات گنجاندن مکمل پودر سبز به جیره روی ضریب تبدیل و برخی اجزای لاشه طیور گوشتی | |
مجید متقی طلب؛ علیرضا عارف نیا؛ زهره رمضانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.49 K) | ||
25 | تاثیر سطوح مختلف ضایعات میوه عناب با و بدون آنزیم بر فراسنجه های عملکردی و راندمان اجزاء لاشه جوجه های گوشتی | |
اکبر صبور قله زو؛ نظر افضلی؛ جواد حسینی واشان؛ محمد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.35 K) |