ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (360.66 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
2ﮔﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه کشاورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﮐﺸﻮر،
4اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم درﻣﺎﻧﮕﺎﻫﯽ، داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان،
5ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﯾﻼم
چکیده
-
کلیدواژه ها