تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (180.83 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
5داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها