تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (421.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشگاه لرستان
2مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ اﯾﺮان-ﮐﺮج
3داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
چکیده
کلیدواژه ها