نویسنده = هانا شیخ احمدی
تعداد مقالات: 9

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ کریم خادمی؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.79 K)

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمدزاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی؛ طاهره رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.88 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ سعید محمد زاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.77 K)

4 تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذر فر؛ سعید محمدزاده؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی کیانی؛ سرور مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.79 K)

5 تاثیر فصل گوساله زایی بر بر وزن بدن در هنگام تولد و از شیر گیری و مصرف استارتر در گوساله های ماده هلشتاین
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ مهدی صادقی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.15 K)

6 تأثیر فصل گوساله زایی بر وزن و ارتفاع بدن در هنگام تولد و از شیرگیری و مصرف استارتر در گوساله های ماده ی هلشتاین
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ مهدی صادقی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.97 K)

7 تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ مختار فتحی؛ طاهره رحمتی؛ سروز مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.74 K)

8 مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.13 K)

9 بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ کریم خادمی؛ فرشید فتاح نیا؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.74 K)