ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (291.88 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﮕﺎه ﻟﺮﺳﺘﺎن
2مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ اﯾﺮان-ﮐﺮج
3داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
4داﻧﺸﮕﺎه لرستان
چکیده
کلیدواژه ها
استان کردستان؛ خصوصیات شیمیایی؛ فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک؛ یونجه؛ پروتئین خام؛ ماده آلی علوفه یونجه