ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (371.77 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشگاه ﻟﺮﺳﺘﺎن
2ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ اﯾﺮان-ﮐﺮج
3داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
چکیده
کلیدواژه ها