ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.11 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن (اﺻﻔﻬﺎن)، اﺻﻔﻬﺎن، اﯾﺮان
2استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی، واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن (اﺻﻔﻬﺎن)، اﺻﻔﻬﺎن، اﯾﺮان
چکیده
کلیدواژه ها