بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (409.94 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسیارشد تغذیه دام،
2استاد تغذیه دام گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
3دانش آموخته کارشناسیارشد تغذیه دام گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
چکیده
کلیدواژه ها