بررسی اثرات استفاده از کمپلکس اسیدهای آمینه (با نام تجارتی انیمازول) در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.06 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1هوشنگ لطف الهیان؛ 1ژاله میر عبدالباقی؛ 1سید عبدا. حسینی؛ 1سید مظفر مهدی زاده؛ 2بهمن ترابی؛ 2کیومرث حشمتی
1اعضاء هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
2کارشناسان شرکت فرآور کوشا گیتی
چکیده
کلیدواژه ها