افزایش کنجاله کانولا در جیره گاوهای شیرده هلشتاین و تأثیر آن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری پروتئین

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (585.35 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه
2استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه
3مربی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه
4دانشیار پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج
چکیده
کلیدواژه ها