نویسنده = حسن فضائلی
تعداد مقالات: 83

1 اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﻓﺮاورده ﻫﺎی ﻓﺮﻋﯽ ﮐﺸﺎورزی درﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.72 K)

2 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K)

3 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی؛ سید احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

4 اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.25 K)

5 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎن در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پیروز شاکری؛ احمد ریاسی؛ مسعود علیخانی؛ حسن فضائلی؛ غلامرضا قربانی؛ احمد شاهمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.28 K)

6 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
پیروز شاکری؛ احمد ریاسی؛ مسعود علیخانی؛ حسن فضائلی؛ غلامرضا قربانی؛ نادر فروغ عامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.68 K)

7 ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری ﺑﺮگ درﺧﺖ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﮥ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻌﺪ از ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا
عبداﻟﻤﻬﺪی ﮐﺒﯿﺮی ﻓﺮد؛ حسن فضائلی؛ محمود دشتی زاده؛ سید ابوطالب صادقی؛ محمد هادی صادقی؛ امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.04 K)

8 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ هرمز منصوری؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.21 K)

9 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ )
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.58 K)

10 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیغلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله

11 اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.68 K)

12 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

13 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ مرتضی چاجی؛ آزاده گراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.24 K)

14 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

15 اثر تغذیه تکمیلی میش ها بر وزن تولد و رشد بره های تولیدی در شرایط روستایی
حسن فضائلی؛ یوسف روزبهان؛ حمیدرضا جهان بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.98 K)

16 بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی
حسن فضائلی؛ حیدر علی گل محمدی؛ علی اکبر شعاعی؛ نصرت الله منتجبی؛ شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.65 K)

17 تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند
عبدالمهدی کبیری فرد؛ حسن فضائلی؛ فرخ کفیل زاده؛ محمود دشتی زاده؛ ابو طالب صادقی؛ محمد هادی صادقی؛ امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.89 K)

18 اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.5 K)

19 استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.14 K)

20 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی؛ حسن فضائلی؛ محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K)

21 بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی؛ حسین توکلی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.6 K)

22 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی؛ حسن فضائلی؛ رضا فیضی؛ حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

23 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

24 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی موسوی؛ صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

25 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی؛ حسن فضائلی؛ حسن رکنی؛ رمضان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه