نویسنده = حسن فضائلی | ||
تعداد مقالات: 83 | ||
1 | اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﻓﺮاورده ﻫﺎی ﻓﺮﻋﯽ ﮐﺸﺎورزی درﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن | |
حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.72 K) | ||
2 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم | |
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K) | ||
3 | ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS ) | |
حمید ربانی؛ سید احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K) | ||
4 | اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ | |
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.25 K) | ||
5 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎن در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ | |
پیروز شاکری؛ احمد ریاسی؛ مسعود علیخانی؛ حسن فضائلی؛ غلامرضا قربانی؛ احمد شاهمرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.28 K) | ||
6 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری | |
پیروز شاکری؛ احمد ریاسی؛ مسعود علیخانی؛ حسن فضائلی؛ غلامرضا قربانی؛ نادر فروغ عامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.68 K) | ||
7 | ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری ﺑﺮگ درﺧﺖ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﮥ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻌﺪ از ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا | |
عبداﻟﻤﻬﺪی ﮐﺒﯿﺮی ﻓﺮد؛ حسن فضائلی؛ محمود دشتی زاده؛ سید ابوطالب صادقی؛ محمد هادی صادقی؛ امیر ارسلان کمالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.04 K) | ||
8 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ هرمز منصوری؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.21 K) | ||
9 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ) | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.58 K) | ||
10 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ). | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیغلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | ||
11 | اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری | |
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.68 K) | ||
12 | بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری | |
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K) | ||
13 | اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده | |
نادر پاپی؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ مرتضی چاجی؛ آزاده گراوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.24 K) | ||
14 | اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده | |
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K) | ||
15 | اثر تغذیه تکمیلی میش ها بر وزن تولد و رشد بره های تولیدی در شرایط روستایی | |
حسن فضائلی؛ یوسف روزبهان؛ حمیدرضا جهان بخش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.98 K) | ||
16 | بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی | |
حسن فضائلی؛ حیدر علی گل محمدی؛ علی اکبر شعاعی؛ نصرت الله منتجبی؛ شهاب الدین مشرف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.65 K) | ||
17 | تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند | |
عبدالمهدی کبیری فرد؛ حسن فضائلی؛ فرخ کفیل زاده؛ محمود دشتی زاده؛ ابو طالب صادقی؛ محمد هادی صادقی؛ امیر ارسلان کمالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.89 K) | ||
18 | اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.5 K) | ||
19 | استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیفعلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.14 K) | ||
20 | اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری | |
بهزاد خرمی؛ حسن فضائلی؛ محمد سادات بیدگلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K) | ||
21 | بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز | |
جعفر باشتینی؛ حسین توکلی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا فرزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.6 K) | ||
22 | بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان | |
جعفر باشتینی؛ حسن فضائلی؛ رضا فیضی؛ حسین توکلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB) | ||
23 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان | |
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
24 | تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی | |
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی موسوی؛ صیفعلی ورمقانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
25 | اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان | |
حسن حسینی؛ حسن فضائلی؛ حسن رکنی؛ رمضان حسین پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) |