بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر روند تجذیه پذیری کنجاله سویا با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (240.33 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1نوید رضایی؛ 1رامین سلامت دوست نوبر؛ 1ناصر ماهری سیس؛ 1جلیل دولگری شرف؛ 1حامد رضوی؛ 1مرتضی کیانی؛ 2مهدی بابایی
1بترتیب دانشجوی کارشناسی ارشد، اعضای هیئت علمی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2عضو هیئت علمی-دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها