اثرات پروبیوتیک، پلتسازی و آنزیم بهروی عملکرد، پاسخ سیستم ایمنی، ویسکوزیته و جمعیت میکروبی روده در خوراک تریتیکاله جوجه گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.22 MB)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام و طیور، گروه علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
2گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
3عضو هیأت علمی گروه تغذیه دام، مؤسسه تحقیقات علوم دامی ایران
چکیده
کلیدواژه ها