تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر روی عملکرد تولید و ترکیب شیمیایی یونجه همدانی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.71 MB)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
2دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
3استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
4دانشجوی دکترای گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
کلیدواژه ها