اثر سطوح مختلف علوفه یونجه (عامل فیزیکی) و سدیم پروپیونات (عامل شیمیایی) بر متابولیت های شکمبه ای و توسعه اپیتلیوم شکمبه در گوساله های شیرخوار

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.13 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
2استاد گروه علوم دامی دانشگاه صنعتی اصفهان
3استاد گروه بافت شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
4دانشجوی دکتری تغذیه دام دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها