اثر روغن ماهی و روغن آویشن بر خواص ضداکسیدانی و برخی فرآسنجه های سرم خون بره های پرواری
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.01 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه
3استادیار گروه علوم دامی دانشگاه مازندران
4کارشناسی ارشد و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و مدرس آموزشکده کشاورزی پسران ساری
چکیده
کلیدواژه ها