تاثیر ویتامین E بر بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی خون و تولید تخم مرغ مرغ های مادر بومی (آذربایجان غربی) تغذیه شده با نیترات سدیم مرحله ی اوج تولید
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (39.84 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
2دانش آموخته دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها
ویتامین E؛ بهبود ظرفیت؛ آنتی اکسیدان؛ خون؛ تخم مرغ؛ مرغ مادر؛ آذربایجان غربی؛ نیترات سدیم؛ اوج تولید