بررسی اثر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری های برونشیت عفونی، گامبورو، نیوکاسل و آنفولانزا و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه مرغ های مادر گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (37.29 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
2کارشناسی ارشد و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و مدرس آموزشکده کشاورزی پسران ساری
چکیده
کلیدواژه ها
پودر؛ آب پنیر؛ خشک؛ تخمیرف پاسخ ایمنی؛ همورال؛ برونشیت؛ عفونی؛ گامبورو؛ نیوکاسل؛ آنفولانزا؛ فراسنجه خونی؛ جوجه؛ مرغ مادر؛ گوشتی