کلیدواژه ها = آب پنیر
تعداد مقالات: 11

1 بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر
سهیلا شبخوان؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.75 K)

2 تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم فرآوری شده با افزودنی های مختلف با استفاده از تکنیک آزمون گاز
سهیلا شبخوان؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.07 K)

3 اثرات خورانیدن آب پنیر بر افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما و گلوتاتیون پراکسی داز در گاو های هلشتاین تازه زا
تیمور تنها؛ مختار فتحی؛ علی هادوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 استفاده از آب پنیر ضایعاتی کارخانجات لبنی از طریق آب اشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده؛ جواد اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.28 K)

5 بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آب پنیر و اوره بر عملکرد بره های پرواری
امید دیانی؛ محمدرضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.39 K)

6 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی؛ حمیدرضا مهدوی؛ - همت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

7 بررسی امکان استفاده از آب پنیر در غنی سازی کاه گندم در واحدهای پرواربندی گوساله
محمد ولی تکاسی؛ سعید غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ مجتبی سید مومن؛ ابراهیم ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.16 K)

8 لاکتوزیل اوره، منبعی برای افزایش سطح مصرف اوره و آب پنیر در تغذیه دام
یدالله ترکاشوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

9 اثرات استفاده از آب پنیر ضایعاتی کارخانجات لبنی از طریق آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده؛ جواد اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.19 K)

10 تاثیر استفاده از آب پنیر بر کیفیت شیمیایی سیلوی یونجه
علی رشیدی؛ سعیدرضا اصغری؛ غلامحسین ایراجیان؛ محمدمهدی کثیریان؛ سعید همایونی؛ حکیمه ایمانی فولادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.39 K)

11 بررسی اثر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری های برونشیت عفونی، گامبورو، نیوکاسل و آنفولانزا و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه مرغ های مادر گوشتی
مرتضی آریا؛ اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K)