کلیدواژه ها = آنفولانزا
تعداد مقالات: 7

1 بررسی وضعیت عملکردی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان در سال 1390
حسین ایراندوست؛ محمود محمود اوغلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.52 K)

2 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ سبز چای و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
رضا طاهری؛ عباسعلی قیصری؛ جواد پور رضا؛ مجید طغیانی؛ رامین بهادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

3 چالش های صنعت مرغداری، سیاست ها و برنامه ها ، تهدیدها و فرصت ها
مصطفی سید مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.73 K)

4 تاثیر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی ترخون بر تیتر آنفولانزا در مرغ تخمگذار های لاین
ناهید سنجری؛ بهرام شهره؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.93 K)

5 اثرات مقایسه ایی عصاره ی اتانولی گل میخک و Priformospora Indica برروی تیتر ایمنی درجوجه های گوشتی تحت تنش با دگزامتازون
ابوالفضل فرمانی کسجینی؛ مهدی هدایتی؛ مجتبی یاری؛ مهدی قبولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (904.76 K)

6 بررسی اثر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری های برونشیت عفونی، گامبورو، نیوکاسل و آنفولانزا و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه مرغ های مادر گوشتی
مرتضی آریا؛ اسماعیل توانافر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K)

7 اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه ورا در آب آشامیدنی بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
میثم شکرانه؛ غلامرضا قلمکاری؛ مجید طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ محسن تقی زاده؛ نصیر لندی؛ فرامرز فکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.09 K)