اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه ورا در آب آشامیدنی بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (76.09 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1میثم شکرانه؛ 2غلامرضا قلمکاری؛ 2مجید طغیانی؛ 2علی تبعیدیان؛ 3محسن تقی زاده؛ 1نصیر لندی؛ 1فرامرز فکری
1عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)
2عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)
3پژوهشگر مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جندی شاپور کاشان
چکیده
کلیدواژه ها