نویسنده = یوسف جعفری آهنگری
تعداد مقالات: 55

51 اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K)

52 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده؛ بهزاد کرمی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K)

53 بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بهزاد کرمی؛ بابک امین زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.89 K)

54 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulogo angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
ندا نایب زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ فیروز صمدی؛ رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.88 K)

55 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
ندا نایب زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ فیروز صمدی؛ رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.19 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه