نویسنده = یوسف جعفری آهنگری | ||
تعداد مقالات: 55 | ||
51 | اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن | |
سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K) | ||
52 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
بابک امین زاده؛ بهزاد کرمی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K) | ||
53 | بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
بهزاد کرمی؛ بابک امین زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.89 K) | ||
54 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulogo angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی | |
ندا نایب زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ فیروز صمدی؛ رضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.88 K) | ||
55 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی | |
ندا نایب زاده؛ یوسف جعفری آهنگری؛ فیروز صمدی؛ رضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.19 K) |