نویسنده = هادی قنبرزاده
تعداد مقالات: 17

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ درﺻﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺳﻮﯾﻪ راس 308
ملیحه نکوفرد؛ هادی قنبرزاده؛ محمد بهاری؛ مصطفی یوسف الهی؛ همایون فرهنگفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.74 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮات ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ ملیحه نکوفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.26 K)

3 تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ نصراله وطن خواه؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.8 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﮔﻨﺪم در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣایی
محمد حقیقت؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ هادی قنبرزاده؛ محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.85 K)

5 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
فهیمه دانشیار؛ محمد امین زاده؛ معصومه ولوی؛ هادی قنبرزاده؛ هادی سریر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.84 K)

6 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﯾﺒﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮐﺒﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی
معصومه ولوی؛ هادی قنبرزاده؛ نظر افضلی؛ علی قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.16 K)

7 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی
معصومه ولوی؛ هادی سریر؛ همایون فرهنگ فر؛ جواد حسینی واشان؛ هادی قنبرزاده؛ زهرا ترابی؛ اصغر زربان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.05 K)

8 تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣایی
هادی قنبرزاده؛ حسین شجاعی؛ نظر فضلی؛ آرش امیدی؛ معصومه ولوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.77 K)

9 تاثیر استفاده از پروبیوتیک بر برخی از آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
معصومه ولوی؛ هادی قنبرزاده؛ نظر افضلی؛ علی قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.97 K)

10 تاثیر استفاده همزمان از پودر سیر و دارچین بر سیستم آنتی اکسیدانی و برخی صفات عملکردی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
معصومه ولوی؛ هادی سریر؛ همایون فرهنگ فر؛ اصغر زریان؛ جواد حسینی واشان؛ هادی قنبرزاده؛ زهرا ترابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.43 K)

11 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و پری بیوتیک بر پارامترهای خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
هادی قنبرزاده؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ حسین شجاعی؛ معصومه ولوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.66 K)

12 تاثیر ویتامین E و Se بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک خون گوسفند بلوچی تحت تنش گرمایی
محبوب حیدری؛ معصومه ولوی؛ هادی قنبرزاده؛ مرضیه نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.39 K)

13 تاثیر عوامل محیطی مختلف بر درصد تولید تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی سویه راس 308
ملیحه نکوفرد؛ هادی قنبرزاده؛ محمد بهاری؛ مصطفی یوسف الهی؛ همایون فرهنگفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.36 K)

14 تاثیرات نوشیدنی کومبوچا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ نصرالله وطن خواه؛ ملیحه نکوفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K)

15 تاثیر سطوح مختلف نوشیدنی کومبوچا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمد بهاری؛ هادی قنبرزاده؛ محمد حسینی؛ هادی سریر؛ محمدرضا بخشی؛ نصرالله وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K)

16 تاثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره های دارای گندم در شرایط تنش گرمایی
محمد حقیقت؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ هادی قنبرزاده؛ محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K)

17 ارزیابی عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر سیر و دارچین تحت استرس گرمایی
فهیمه دانش یار؛ معصومه ولوی؛ هادی سریر؛ محمد امین زاده؛ هادی قنبرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.85 K)