نویسنده = امید دیانی
تعداد مقالات: 72

51 عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی شاهدانه با میزان پروتئین خام متفاوت
خدیجه کرمشاهی امجزی؛ قاسم جلیلوند؛ امید دیانی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (582.35 K)

52 تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.68 K)

53 اثر سیلاژ بقایای پوست گیری پسته با خرمای ضایعاتی بر خصوصیات لاشه بره نر کرمانی
بتول سلطانی نژاد؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.25 K)

54 اثر سیلاژ بقایای پوست گیری پسته با خرمای ضایعاتی بر اجزای لاشه بره نر کرمانی
بتول سلطانی نژاد؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.82 K)

55 بررسی اثر تغذیه گیاه کما بر فراسنجه های شکمبه در گوسفند
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهاسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.6 K)

56 تأثیر تغذیه سطوح مختلف پودر رازیانه در جیره آغازین بر عملکرد گوساله های شیری هلشتاین
سارا سعیدی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.21 K)

57 تأثیر تغذیه پودر رازیانه بر سن از شیرگیری و فراسنجه های تخمیری شکمبه (pH و نیتروژن آمونیاکی) در گوساله های شیری هلشتاین
سارا سعیدی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.01 K)

58 مقایسه تجزیه پذیری ماده آلی کود ورمی کمپوست گاوی با علوفه خشک یونجه به روش situ in
نگین امیری دوماری؛ امید دیانی؛ مرتضی مقبلی؛ فاطمه خواجویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.17 K)

59 تأثیر تغذیه سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر جمعیت پروتوزوآیی مایع شکمبه در گوسفند
منوره قدوسی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.68 K)

60 تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ امید آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.44 K)

61 بررسی اثر تغذیه دانه رازیانه بر مصرف خوراک، عملکرد و خصوصیات لاشه بره نر کرمانی
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (991.68 K)

62 تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.13 K)

63 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی سه محصول فرعی خرما
مجید دهقان؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.36 K)

64 تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی
مجید دهقان؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ مجتبی حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.58 K)

65 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ امید دیانی؛ لادن رشیدی؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

66 تاثیر تغذیه جوی جوانه زده به روش آبکشت بر متابولیت های خون در گوسفند کرمانی
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.61 K)

67 تاثیر تغذیه سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته بر متابولیت های خون در گوسفند کرمانی
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.82 K)

68 بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K)

69 تعیین ضرایب هضمی، انرژی متابولیسمی و تجزیه پذیری موثر پوست پسته عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
مهتاب وهاب زاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)

70 بررسی اثر فرآوری تفاله لیموترش با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ابقاء نیتروژن و پارامترهای ادرار بزهای نر رائینی
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ امید دیانی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ مژده محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

71 تاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه های شکمبه و خون در گوسفند کرمانی
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)

72 بررسی تاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر عملکرد و گوارش پذیری ظاهری گوسفند کرمانی
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه