نویسنده = حسین مروج | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
1 | اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.13 K) | ||
2 | اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی | |
رضا رضایی کوچکسرایی؛ وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K) | ||
4 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.02 K) | ||
5 | تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوا زاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.04 K) | ||
6 | اﺛﺮ ﺟﻮ ﭘﺮﺗﻮدﻫﯽ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺷﻌﻪ ﮔﺎﻣﺎ، ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ و ﺧﺮوس ﺑﺎﻟﻎ | |
سارا سلیمی؛ مجیداله یاری شهراسب؛ شیلا هادی نیا؛ حسین مروج؛ روح اله کیانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.5 K) | ||
7 | ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.13 K) | ||
8 | کارایی زیستی متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک بر پایه عملکرد رشد در دوره آغازین در جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد مهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
9 | کارایی زیستی میتونین گیاهی در مقایسه با میتونین سنتتیک بر پایه فاکتور های خونی جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهراسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB) | ||
10 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ی اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ و رﻧﮕﺪاﻧﻪ ی ﺻﻨﻌﺘﯽ در ﭘﺎﯾﺪاری رﻧﮓ زرده در ﻧﺘﯿﺠﻪ ی ذﺧﯿﺮه و ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن ﺗﺨﻢ ﻣﺮغﻫﺎ | |
ﻧﺎﻫﯿﺪ زﻫﺮوﺟﯿﺎن؛ حسین مروج؛ محمود ﺷﯿﻮازاد؛ محمد حامد ﺳﻼﺟﻘﻪ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (915.59 K) | ||
11 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاﭘﻨﯽ | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ وحید صداقت؛ شیلا هادی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.1 K) | ||
12 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ | |
مهدی توکلی مقدم؛ حسین مروج؛ محمد کوهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (881.79 K) | ||
13 | برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تیپ در گاوهای هلشتاین ایران | |
میرجعفر محمدی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مروج؛ احمد مقیمی اسفند آبادی؛ محمد رکوعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.1 K) | ||
14 | تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسیدهای آمینه خلر(lathyrus sativus) در تغذیه طیور | |
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.74 K) | ||
15 | مقایسه جلبک اسپیرولینا و رنگدانه ی صنعتی در افزایش رنگ زرده تخم مرغ خوراکی | |
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.66 K) | ||
16 | بررسی اثر استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار و کلسترول زرده تخم مرغ | |
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.27 K) | ||
17 | تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی | |
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K) | ||
18 | تاثیر جلبک کلرلا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به T2 توکسین تا سن 22 روزگی | |
غلامرضا امیر صادقی؛ محمدحسین شهیر؛ مروارید رضوانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.4 K) | ||
19 | تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها | |
عادل مفتخر زاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K) | ||
20 | بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها | |
عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.08 K) | ||
21 | تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند | |
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K) | ||
22 | بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.43 K) | ||
23 | اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی بر وزن نهایی، خصوصیات استخوان پا و آنزیم های مرتبط در دوره پایانی جوجه گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو | |
حسین مروج؛ مجسد اله یاری شهراسب؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.39 K) | ||
24 | اثرات سطوح مختلف مکمل ویتامینی برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در دوره پایانی پرورش | |
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.02 K) | ||
25 | اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده | |
مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی؛ غلامرضا قربانی؛ حسین مروج؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد رضا امامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.24 K) |