نویسنده = حسین مروج
تعداد مقالات: 50

1 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.13 K)

2 اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاده؛ حسین مروج؛ سعید خلجی
مشاهده مقاله

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
رضا رضایی کوچکسرایی؛ وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K)

4 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.02 K)

5 تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوا زاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.04 K)

6 اﺛﺮ ﺟﻮ ﭘﺮﺗﻮدﻫﯽ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺷﻌﻪ ﮔﺎﻣﺎ، ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ و ﺧﺮوس ﺑﺎﻟﻎ
سارا سلیمی؛ مجیداله یاری شهراسب؛ شیلا هادی نیا؛ حسین مروج؛ روح اله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.5 K)

7 ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهر اسب؛ محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.13 K)

8 کارایی زیستی متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک بر پایه عملکرد رشد در دوره آغازین در جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

9 کارایی زیستی میتونین گیاهی در مقایسه با میتونین سنتتیک بر پایه فاکتور های خونی جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

10 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ی اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ و رﻧﮕﺪاﻧﻪ ی ﺻﻨﻌﺘﯽ در ﭘﺎﯾﺪاری رﻧﮓ زرده در ﻧﺘﯿﺠﻪ ی ذﺧﯿﺮه و ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن ﺗﺨﻢ ﻣﺮغﻫﺎ
ﻧﺎﻫﯿﺪ زﻫﺮوﺟﯿﺎن؛ حسین مروج؛ محمود ﺷﯿﻮازاد؛ محمد حامد ﺳﻼﺟﻘﻪ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (915.59 K)

11 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاﭘﻨﯽ
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ وحید صداقت؛ شیلا هادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.1 K)

12 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ
مهدی توکلی مقدم؛ حسین مروج؛ محمد کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (881.79 K)

13 برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تیپ در گاوهای هلشتاین ایران
میرجعفر محمدی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مروج؛ احمد مقیمی اسفند آبادی؛ محمد رکوعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.1 K)

14 تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسیدهای آمینه خلر(lathyrus sativus) در تغذیه طیور
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.74 K)

15 مقایسه جلبک اسپیرولینا و رنگدانه ی صنعتی در افزایش رنگ زرده تخم مرغ خوراکی
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.66 K)

16 بررسی اثر استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار و کلسترول زرده تخم مرغ
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.27 K)

17 تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K)

18 تاثیر جلبک کلرلا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به T2 توکسین تا سن 22 روزگی
غلامرضا امیر صادقی؛ محمدحسین شهیر؛ مروارید رضوانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.4 K)

19 تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخر زاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K)

20 بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.08 K)

21 تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی؛ حسین مروج؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K)

22 بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.43 K)

23 اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی بر وزن نهایی، خصوصیات استخوان پا و آنزیم های مرتبط در دوره پایانی جوجه گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو
حسین مروج؛ مجسد اله یاری شهراسب؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.39 K)

24 اثرات سطوح مختلف مکمل ویتامینی برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در دوره پایانی پرورش
مجید اله یاری شهراسب؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.02 K)

25 اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده
مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی؛ غلامرضا قربانی؛ حسین مروج؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد رضا امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.24 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه