نویسنده = محمد احسانی | ||
تعداد مقالات: 8 | ||
1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ | |
میثم افسری اکبر آبادی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ محمد زارعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.51 K) | ||
2 | اﻣﮑﺎنﺳﻨﺠﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪی ﮔﻮار و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ | |
احمد محبی فر؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.09 K) | ||
3 | تاثیر استفاده از تفاله ی زیتون در جیره غذایی با و بدون آنزیم بر عملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.42 K) | ||
4 | بررسی تاثیر افزودن تفاله ی زیتون با و بدون آنزیم در جیره ی غذایی بر شمارش تفریقی گلبول های سفید و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در مرغان تخمگذار | |
محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.47 K) | ||
5 | تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک در جیره ی غذایی برعملکرد مرغان تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.15 K) | ||
6 | بررس تأثیر استفاده از کنجاله ی گوار با و بدون مکمل سینبیوتیک بر شمارش تفریقی گلبول ها ی سفید و برخی فراسنجه ها ی بیوشیمیایی خون در مرغ های تخمگذار | |
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.33 K) | ||
7 | اثرات استفاده از پربیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ | |
میثم افسری اکبرآبادی؛ محمد احسانی؛ محمد زارعی؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.06 K) | ||
8 | امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) |