نویسنده = محسن دانش مسگران
تعداد مقالات: 74

51 تأثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی
مهسا سجادیان؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.14 K)

52 اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز
سعید فدایی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K)

53 اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دانه ای در شرایط آزمایشگاهی
سارا ساکی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.23 K)

54 تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K)

55 تاثیر خوراک های حاوی روغن سیر، پودر زردچوبه یا موننزین بر pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه و برخی از متابولیت های پلاسمای خون بره های نر بلوچی
علی اکبر حجت پناه منتظری؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.18 K)

56 تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی
فرشته علی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ هادی ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.19 K)

57 اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی؛ محمد رئیسیان زاده؛ ولی اله کاشکی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K)

58 ارتباط بین وزن چگالی و فراسنجه های تولید گاز ارقام مختلف دانه های جو ایران در شرایط برون تنی
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.32 K)

59 تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.37 K)

60 تأثیر جایگزینی تفالۀ پرک ملاس دار چغندر قند به جای دانه جو در جیره های کم علوفه بر ویژگی های تخمیر شکمبه گوساله های نر هلشتاین
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.14 K)

61 بررسی اثرات مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه پروتئین تجزیه پذیر به غیر تجزیه پذیر شکمبه ای بر روی تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیرده
مصطفی آسیائی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (689.59 K)

62 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ارقام مختلف جو ایران با روش in situ
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K)

63 رزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوین DVE/OEB
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.08 K)

64 مقایسه بخش های نیتروژن دار برخی مواد خوراکی غنی از پروتئین عبوری با استفاده از روش CNCPS
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.16 K)

65 مطالعه اثرات منابع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر روی ماده خشک مصرفی و عملکرد گاوهای شیری اواسط دوره شیردهی
فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.48 K)

66 اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایالناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه جو در شرایط برون تنی
یاسمن احمدی بنکدار؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.61 K)

67 تعیین مصرف اختیاری و متابولیت های خون بره های تغذیه شده با تیمارهای مختلف سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند
محمد رئیسیان؛ رضا فیضی؛ حسن فضائلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.18 K)

68 اثرات افزودن روغن کانولا به آب آشامیدنی گاو های شیری در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر
رضا گنجوی؛ علیرضا هروی موسوی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ جواد آرشامی؛ مرضیه تیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.95 K)

69 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی
جواد فلاحتی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.28 K)

70 تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر فاکتورهای خونی بره های نر بلوچی
عباس افقهی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

71 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.51 K)

72 بررسی بار اسیدی شکمبه ای و تخمیر جیره ای پردانه ی حاوی برخی بافرهای شیمیایی در شرایط برون تنی
جواد امینی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.35 K)

73 اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K)

74 بررسی اثرات عصاره ی الکی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) بر پارامترهای خون در موش های صحرایی
عاطفه بابایی؛ جواد آرشامی؛ علیرضا حق پرست؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.54 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه