نویسنده = محسن دانش مسگران | ||
تعداد مقالات: 74 | ||
51 | تأثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
مهسا سجادیان؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ حسین جهانی عزیز آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.14 K) | ||
52 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
سعید فدایی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K) | ||
53 | اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دانه ای در شرایط آزمایشگاهی | |
سارا ساکی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.23 K) | ||
54 | تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن | |
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K) | ||
55 | تاثیر خوراک های حاوی روغن سیر، پودر زردچوبه یا موننزین بر pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه و برخی از متابولیت های پلاسمای خون بره های نر بلوچی | |
علی اکبر حجت پناه منتظری؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.18 K) | ||
56 | تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی | |
فرشته علی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ هادی ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.19 K) | ||
57 | اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده | |
رضا فیضی؛ محمد رئیسیان زاده؛ ولی اله کاشکی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K) | ||
58 | ارتباط بین وزن چگالی و فراسنجه های تولید گاز ارقام مختلف دانه های جو ایران در شرایط برون تنی | |
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.32 K) | ||
59 | تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون | |
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.37 K) | ||
60 | تأثیر جایگزینی تفالۀ پرک ملاس دار چغندر قند به جای دانه جو در جیره های کم علوفه بر ویژگی های تخمیر شکمبه گوساله های نر هلشتاین | |
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.14 K) | ||
61 | بررسی اثرات مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه پروتئین تجزیه پذیر به غیر تجزیه پذیر شکمبه ای بر روی تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیرده | |
مصطفی آسیائی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (689.59 K) | ||
62 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ارقام مختلف جو ایران با روش in situ | |
عین اله عبدی قزلجه؛ محسن دانش مسگران؛ حسن نصیری مقدم؛ علی رضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K) | ||
63 | رزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوین DVE/OEB | |
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.08 K) | ||
64 | مقایسه بخش های نیتروژن دار برخی مواد خوراکی غنی از پروتئین عبوری با استفاده از روش CNCPS | |
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.16 K) | ||
65 | مطالعه اثرات منابع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر روی ماده خشک مصرفی و عملکرد گاوهای شیری اواسط دوره شیردهی | |
فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.48 K) | ||
66 | اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایالناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه جو در شرایط برون تنی | |
یاسمن احمدی بنکدار؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.61 K) | ||
67 | تعیین مصرف اختیاری و متابولیت های خون بره های تغذیه شده با تیمارهای مختلف سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند | |
محمد رئیسیان؛ رضا فیضی؛ حسن فضائلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.18 K) | ||
68 | اثرات افزودن روغن کانولا به آب آشامیدنی گاو های شیری در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر | |
رضا گنجوی؛ علیرضا هروی موسوی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ جواد آرشامی؛ مرضیه تیموری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.95 K) | ||
69 | فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی | |
جواد فلاحتی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.28 K) | ||
70 | تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر فاکتورهای خونی بره های نر بلوچی | |
عباس افقهی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K) | ||
71 | فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی | |
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.51 K) | ||
72 | بررسی بار اسیدی شکمبه ای و تخمیر جیره ای پردانه ی حاوی برخی بافرهای شیمیایی در شرایط برون تنی | |
جواد امینی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.35 K) | ||
73 | اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا | |
علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محسن دانش مسگران؛ احسان پرند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K) | ||
74 | بررسی اثرات عصاره ی الکی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) بر پارامترهای خون در موش های صحرایی | |
عاطفه بابایی؛ جواد آرشامی؛ علیرضا حق پرست؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.54 K) |