رزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوین DVE/OEB
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (271.08 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه
2عضوهیئت علمی گروه علوم دامیگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
3-عضوهیئت علمی گروه علوم دامیگروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
چکیده
کلیدواژه ها
پروتئین حقیقی؛ قابل جذب؛ توازن پروتئین؛ تجزیه پذیر؛ شکمبه؛ پروتئین میکروبی؛ سنتز؛ روده کوچک؛ پروتئین؛ میکروب جذب شده