کلیدواژه ها = پروتئین میکروبی
تعداد مقالات: 10

1 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.9 K)

2 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

3 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

4 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

5 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ زهرا مانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.31 K)

6 بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.2 K)

7 تأثیر اکسید و نانو اکسید روی بر نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی و سوبسترای تجزیهشده با روش برون تنی
مصطفی اکبری علائی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.66 K)

8 تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه با پوسته سویا در جیره گاوهای شیرده بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و سنتز پروتئین میکروبی با استفاده از نیتروژن -15
مهدی بهگر؛ رضا ولیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ سمانه قاسمی؛ میراحمد موسوی شلمانی؛ علی شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.38 K)

9 رزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوین DVE/OEB
پریسا خیراندیش؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.08 K)

10 تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.94 K)