تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.94 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2عضو هیات علمی گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجوی دکتری گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها