نویسنده = سینا معماریان | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم شهریار؛ سینا معماریان؛ احمد محمودی؛ مجید طغیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
احمد محمودی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ مهدی هاشمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
سینا معماریان؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ مریم شهریاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.67 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مریم شهریار؛ مجید طغیانی؛ احمد محمودی؛ سینا معماریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K) | ||
5 | تاثیر پودر کاکائو، فلفل سیاه و اسطوخدوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | |
احمد محمودی؛ مجید طغیانی؛ سینا معماریان؛ مریم شهریار؛ مهدی هاشمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K) |