کلیدواژه ها = یونجه | ||
تعداد مقالات: 84 | ||
76 | بررسی اثر تغذیه اندازه ذرات علوفه یونجه در جیره های اسیدوژنیک بر رفتار انتخابگری و جویدن گاوهای هلشتاین اواسط شیردهی | |
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ محسن رحیمی؛ ابراهیم قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.21 K) | ||
77 | بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی | |
علی کهیانی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ عصمت نصر اصفهانی؛ بهاره دولت خواه؛ ابراهیم قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.51 K) | ||
78 | تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه | |
و ناصری؛ ف هژبری؛ ف کفیل زاده؛ ع کرمپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K) | ||
79 | تاثیر ریشه مارچوبه بر تولید گاز حاصل از یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
و ناصری؛ ف هژبری؛ ف کفیل زاده؛ ع کرمپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K) | ||
80 | ضرورت تغییر علف خشک یونجه به یونجه سیلو شده و کاهش درصد آن در تغذیه گاوهای شیری | |
حمید امانلو؛ داود زحمتکش؛ نبی اله آقا زیارتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K) | ||
81 | اثر سطوح مختلف علوفه یونجه (عامل فیزیکی) و سدیم پروپیونات (عامل شیمیایی) بر متابولیت های شکمبه ای و توسعه اپیتلیوم شکمبه در گوساله های شیرخوار | |
حامد بیرانوند؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ ابوالقاسم نبی پور؛ مهدی میرزایی؛ شهریار کارگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K) | ||
82 | بررسی جایگزینی سطوح مختلف تفاله اسانس گیری شده گیاه مرزه خوزستانی به جای یونجه در پرواربندی بره های نژاد فراهانی | |
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت الله خسروی نیا؛ حسین کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.74 K) | ||
83 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه (Medicago Sativa) در سه مرحله فنولوژیکی رشد با روش کیسه های نایلونی | |
سعید مهدیزاده اردبیلی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ اردوان قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.47 K) | ||
84 | اثر دو منبع چربی و اندازه قطعات یونجه بر مصرف خوراک،تولید و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین | |
مهدی صائبی فر؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K) |