کلیدواژه ها = ترکیب شیمیایی | ||
تعداد مقالات: 93 | ||
76 | بررسی ترکیب شیمیایی و تغییرات PH در سیلاژ مخلوط یونجه و آتریپلکس ( Atriplex dimorphostegia ) عمل آوری شده با اسید سولفوریک و ملاس چغندر قند | |
سمیه یوسفی؛ احمد ریاسی؛ محمد حسن فتحی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ هاله حاجیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.7 K) | ||
77 | اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایالناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه جو در شرایط برون تنی | |
یاسمن احمدی بنکدار؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.61 K) | ||
78 | تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده آلی دانه کامل گلرنگ با روش کیسه های نایلونی | |
حامد امینی پور؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ سعید نجف یار؛ محمدحسن بابا زاده؛ محمد طاهر مداح | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.52 K) | ||
79 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فنولی و تولید گاز در شرایط آزمایشگاه برگ های برخی از گیاهان حاوی تانن | |
امیر مختارپور؛ عباسعلی ناصریان؛ فهیمه پورملانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.05 K) | ||
80 | بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد | |
محمد امین زاده؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ جلیل فرزادمهر؛ مهدی ناقوس | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K) | ||
81 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K) | ||
82 | بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه | |
علی بطحایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ حسن یکتا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.85 K) | ||
83 | اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار | |
فاطمه خسروی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ جلال مدرسی؛ لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K) | ||
84 | مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم | |
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K) | ||
85 | ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ | |
معصومه حیدری؛ فرخ کفیل زاده؛ مریم صاحبی اعلاء؛ سارا کیانی؛ حسین رستمی احمدوندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K) | ||
86 | بررسی اثر خشک کردن بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی پوست بادام منطقه خراسان شمالی به روش تولید گاز (in vitro) | |
محمد صالحی دیندارلو؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ سید محمدرضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.94 K) | ||
87 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand) | |
مستقیم عزیزپور تپراقلو؛ اردوان قربانی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف داواتی؛ جابر شریفی نیارق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.44 K) | ||
88 | بررسی اثر قارچ Phanerockaete chrysosporium بر ترکیب شیمیایی قارچ اره صنوبر جهت استفاده در خوراک دام | |
مهناز بیات؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ معراج شرری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی؛ محمدجواد عشقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K) | ||
89 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) | ||
90 | تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی | |
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K) | ||
91 | اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات | |
مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K) | ||
92 | تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ | |
سیروس نوروزی؛ اکبر یعقوبفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K) | ||
93 | پیش بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی ضایعات بوجاری واریته های مختلف گندم بر اساس ترکیب شیمیایی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.18 K) |