کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 24

1 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب داﺧﻞ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪای ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
سعید زﯾﻨﺪﯾﻨﯽ؛ مهدی گنج خانلو؛ میر حسین نجفی؛ داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.22 K)

2 اثرات منابع چربی جیره ای بر ویژگی های اسپرماتوزوئید قوچ های بالغ
علی رادمنش؛ حسن درمانی کوهی؛ احمد ریاسی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
احمد افضل زاده؛ فهیمه بیطرف؛ داود شریفی؛ محمد هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (531.2 K)

4 تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

5 کاربرد دانه کلزای خردشده درتغذیه طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه؛ هوشنگ لطف اللهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.61 K)

6 تخمین انرژی قابل متابولیسم، انرژی خالص شیردهی، قابلیت هضم ماده آلی و تولید اسید چرب زنجیر کوتاه با استفاده از روش تولید گاز
مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.26 K)

7 اثر روغن سویا بر جوجه درآوری و ترکیب اسیدچرب تخم بلدرچین ژاپنی
شهرام گلزار ادبی؛ سلمان نومی؛ علیرضا فانی؛ احد ایازی؛ سهراب آذر فر؛ رسول پورحسن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.58 K)

8 تاثیر استفاده از پروتکسین و فلاومایسین در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
امین دیبامهر؛ داود شریفی؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.34 K)

9 بررسی اثر ماده تجاری اپتومگا- 50 بر عملکرد تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدرضا باسامی؛ عبدالرحیم رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.4 K)

10 استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا؛ اکبر تقی زاده؛ وحید حصنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K)

11 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

12 اثر اخته کردن، پروار انفرادی و گروهی، و دوره پروار بر ترکیب اسیدهای چرب گوشت بزغاله های نر بومی فارس
بهمن ایلامی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.55 K)

13 اثر تغذیه ای الگوی متفاوت اسیدهای چرب در جیره ی فلاشینگ بر دینامسیم فولیکولی و شاخصه های متابولیکی میش اکوتیپ قزل در فصل غیر تولید مثلی
علی احمدزاده؛ فرهاد فرخی اردبیلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (953.97 K)

14 بررسی تاثیر منبع اسید چرب با سطوح مختلف ویتامین E خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی؛ محمد خوروش؛ ابوالفضل ابن علی؛ مهدی میرزایی؛ غلامرضا قربانی؛ امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.51 K)

15 بررسی اثر اسید چرب امگا 3 و امگا 6 بر میزان فحلی میش های زل مازندرانی
محمد هادی آقاجانی دلاور؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.04 K)

16 بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد غفارزاده؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.1 K)

17 بررسی تاثیر منبع اسید چرب با سطوح مختلف ویتامین E خوراک آغازین بر پاسخ ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی؛ ابوالفضل ابن علی؛ مجمد خوروش؛ مهدی میرزایی؛ غلامرضا قربانی؛ امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.03 K)

18 بررسی سطوح مختلف افزودن باکتری (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) به سیلاژ علوفه نی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت
محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

19 میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوارکی با منشاء ضایعات کشاورزی
حمید پایا؛ اکبر تقی زاده؛ سامان لشکری؛ شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.6 K)

20 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)

21 تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره های لری بختیاری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ احمد میرهادی؛ مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.43 K)

22 مقایسه اثر تغذیه منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع در دوره نزدیک به زایمان بر بر روی فراسنجه های خونی گاوهای شیری هلشتاین
صادق هاشمی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ حسین ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.8 K)

23 اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سائن
مرتضی حسینی غفاری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمدهادی اعظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.23 K)

24 عملکرد،صفات لاشه و ترکیب اسید چرب گوشت بره های تغذیه شده با برخی از دانه های بقولات خام و اتوکلاو شده
جمال سیف دواتی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جان محمدی؛ عباس رافت؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.2 K)