صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
7
1
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.78 K
2
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
322.9 K
3
تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
317.1 K
4
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
378.4 K
5
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.95 K
6
اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
325.38 K
7
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
322.94 K