| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 317.1 K | ||
| 2 | اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 | |
| شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 378.4 K | ||
| 3 | اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 325.38 K | ||
| 4 | اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی | |
| نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 322.94 K | ||