صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
19
1
اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد اﻧﮕﻠﯿسی
ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺻﺎﺋﻤﯽ، محمدمهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمد دادپسند، هادی آتشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (464.86 K)
2
اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد انگلیسی
فاطمه صائمی، محمدمهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمد دادپسند، هادی آتشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.82 K)
3
بررسی مدت زمان عبور مارکر در دستگاه گوارشی مرغ های تخم گذار سسکتومی شده
محمدرضا رضوانی، مارکوس رودهوت اسکورد، محمد مهدی امتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (311.43 K)
4
اثر شکل فیزیکی جیره و دمای محیط پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه های لاشه جوجه های گوشتی
محمد مهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، شهاب الدین ظفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.63 K)
5
اثر استفاده از انواع مختلف مکمل چربی و روغن در جیره بر عملکرد و برخی فراسنجه ها ی لاشه جوجه ها ی گوشتی
شهاب الدین ظفری، محمدرضا رضوانی، حسین جهانیان، علی عباسیان نجف آبادی، محمد مهدی امتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.56 K)
6
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.78 K)
7
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.9 K)
8
تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (317.1 K)
9
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.4 K)
10
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.95 K)
11
اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (325.38 K)
12
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.94 K)
13
اثر مکمل آب هندوانه بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا رضوانی، علی شجاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (845.37 K)
14
اثر عصارهی آبی جاشیر (Prangos ferulacea) به عنوان جایگزین اکسی تتراسایکلین در جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
محمدرضا رضوانی، مسعود کریمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (899.25 K)
15
ارزیابی ارزش تغذیه ای جیره های حاوی سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار به روش تولید گاز
زینب نراقی راد، مهدی قریشی، شهریار کارگر، محمدجواد ضمیری، محمدرضا رضوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (680.97 K)
16
مقایسه دو روش اندازهگیری گوارش پذیری (درونتنی و برونتنی) جیره های دارای سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار
زینب نراقی راد، مهدی قریشی، شهریار کارگر، محمدجواد ضمیری، محمدرضا رضوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.8 K)
17
اثر سن بر گوارش پذیری پیش سکومی پروتین کنجاله کلزا و ویژگی های لاشه بوقلمون های نژاد انگلیسی
فاطمه صائمی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدمهدی امتی، محمد دادپسند، هادی آتشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.99 K)
18
اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.12 K)
19
مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.03 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه