نویسنده = |
تعداد مقالات: 19 |
|
1 |
|
اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد اﻧﮕﻠﯿسی |
|
ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺻﺎﺋﻤﯽ، محمدمهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمد دادپسند، هادی آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 464.86 K
|
|
2 |
|
اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد انگلیسی |
|
فاطمه صائمی، محمدمهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمد دادپسند، هادی آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 384.82 K
|
|
3 |
|
بررسی مدت زمان عبور مارکر در دستگاه گوارشی مرغ های تخم گذار سسکتومی شده |
|
محمدرضا رضوانی، مارکوس رودهوت اسکورد، محمد مهدی امتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 311.43 K
|
|
4 |
|
اثر شکل فیزیکی جیره و دمای محیط پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه های لاشه جوجه های گوشتی |
|
محمد مهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، شهاب الدین ظفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 310.63 K
|
|
5 |
|
اثر استفاده از انواع مختلف مکمل چربی و روغن در جیره بر عملکرد و برخی فراسنجه ها ی لاشه جوجه ها ی گوشتی |
|
شهاب الدین ظفری، محمدرضا رضوانی، حسین جهانیان، علی عباسیان نجف آبادی، محمد مهدی امتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 181.56 K
|
|
6 |
|
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 |
|
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 281.78 K
|
|
7 |
|
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 |
|
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 322.9 K
|
|
8 |
|
تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 317.1 K
|
|
9 |
|
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 |
|
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 378.4 K
|
|
10 |
|
اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308 |
|
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 289.95 K
|
|
11 |
|
اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 325.38 K
|
|
12 |
|
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی |
|
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 322.94 K
|
|
13 |
|
اثر مکمل آب هندوانه بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی |
|
محمدرضا رضوانی، علی شجاعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 845.37 K
|
|
14 |
|
اثر عصارهی آبی جاشیر (Prangos ferulacea) به عنوان جایگزین اکسی تتراسایکلین در جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمدرضا رضوانی، مسعود کریمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 899.25 K
|
|
15 |
|
ارزیابی ارزش تغذیه ای جیره های حاوی سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار به روش تولید گاز |
|
زینب نراقی راد، مهدی قریشی، شهریار کارگر، محمدجواد ضمیری، محمدرضا رضوانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 680.97 K
|
|
16 |
|
مقایسه دو روش اندازهگیری گوارش پذیری (درونتنی و برونتنی) جیره های دارای سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار |
|
زینب نراقی راد، مهدی قریشی، شهریار کارگر، محمدجواد ضمیری، محمدرضا رضوانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 304.8 K
|
|
17 |
|
اثر سن بر گوارش پذیری پیش سکومی پروتین کنجاله کلزا و ویژگی های لاشه بوقلمون های نژاد انگلیسی |
|
فاطمه صائمی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدمهدی امتی، محمد دادپسند، هادی آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.99 K
|
|
18 |
|
اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا |
|
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.12 K
|
|
19 |
|
مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز |
|
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.03 K
|