نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.59 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سیدرضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.38 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.62 K)

4 بررسی اثر استفاده از سیلاژ تفاله دانه و پوسته انار در تغذیه دام
سید رحمت اله حق پرور، مجید ابراهیم پور، مصطفی قادری زفره ای، جلال محمدی دم طسوج، سید خداداد اجتهادی، سید عمران تقوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.85 K)

5 اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی
مجید ابراهیم پور، مجید سالاری، کمال شجاعیان، مهران مهری، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.5 K)

6 بررسی اثر استفاده از اوره و ملاس بر ارزش تغذیه ای و ترکیبات شیمیایی سیلاژ تفاله دانه و پوسته انار
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.17 K)

7 بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا شیبک، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)