نویسنده =
تعداد مقالات: 47

-149 اﺛﺮ ﻧﻐﺬﯾﻪ ﮔﻠﯿﺴﺮول ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﮑﻢ اول ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در دوره ﭘﺲ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ
وحید پیری، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.34 K)

-148 ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ( ﺑﺮﺷﺘﻪ و اﺗﻮﮐﻼو ﮐﺮدن ) ﺑﺮ روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ و ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ SDS-PAGE در داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.78 K)

-147 تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل CNCPS
مریم ﺻﺎﺣﺒﯽ اﻋﻼء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.56 K)

-146 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ اﻟﮕﻮی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط ( Quercus infectoria ) در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
عثمان زمانی، فردین هژیری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.8 K)

-145 ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
پارمیس زاهدی مقدم، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.43 K)

-144 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎ ﻋﺼﺎرة ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﮥ ﮔﻮشتی
حسن خمیس آبادی، قاسم پورحسابی، برومند چهارآئین، فرخ کفیل زاده، رضا ناصری هرسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

-143 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪﻫﺎی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪی وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ درﺧﺖ زﯾﺘﻮن
راضیه حاتمی، فرخ کفیل زاده، عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.88 K)

-142 اﺛﺮات ﺗﺰرﯾﻖ ﺳﻠﻨﯿﻮم ووﯾﺘﺎﻣﯿﻦE در اواﺧﺮ آﺑﺴﺘﻨﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ
پارمیس زاهدی مقدم، محمدرضا ترغیبی، محمد پناه، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.73 K)

-141 بررسی تاثیر افزودن چای ورمی کمپوست بر روند تولید گاز جیره علوفه ای و جیره مخلوط علوفه و کنسانتره
محیا کولیوندر، فرخ کفیل زاده، کیومرث صیادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.44 K)

-140 اثر سطوح خیساب ذرت برفعالیت آنزیمی شکمبه بره های نر پرواری
نادر پاپی، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-139 تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده، محمود دشتی زاده، ابو طالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.89 K)

-138 تاثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر میانگین افزایش وزن روزانه و تعداد گلبولهای سفید خون در بره های شیرخوار
محمدرضا رحمانی، فرخ کفیل زاده، محمد حسین هادی تواتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

-137 مقایسه عملکرد پرواری بره های نر سه توده گوسفند زندی، کلکوئی و فراهانی دراستان مرکزی
مهدی لاهوتی، فرخ کفیل زاده، رمضانعلی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.56 K)

-136 اثر افزایش سطح پروتئین خام جیره پیش از زایش با استفاده از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر توان تولیدی گاوهای شیری هلشتاین
مهدی حسین یزدی، حمید امانلو، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.27 K)

-135 بررسی اثر مخمر ساکارومایسیس سرویسیه بر قابلیت هضم و تعادل ازت جیره پرواری حاوی باگاس نیشکر
علی پاریاد، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.71 K)

-134 مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-133 تعیین ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرمای عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-132 اثر رقم بر روی ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی، تولید گاز کلش تولیدی و همچنین عملکرد دانه وکلش تولیدی شش رقم گندم نان
ضرغام عبدالهی پور، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.95 K)

-131 استفاده از برگ جغندر تازه در جیره غذایی بره های نر پرواری سنجابی
حسین مولائیان، فرخ کفیل زاده، محمد علی موسوی، رضا توحیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.84 K)

-130 اثرات شکل استفاده از مکمل ویتامین E بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاو های شیری نژاد هلشتاین
حبیب االله خیرمنش، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.37 K)

-129 تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K)

-128 اثر جایگزینی پسماند قارچ آسپرژیلوس نایجرپس از استحصال اسید سیتریک بر روی قابلیت هضم جیره بر پایه علوفه در شرایط آزمایشگاهی
علیرضا کرمپور، وریا ناصری، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.76 K)

-127 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K)

-126 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)

-125 امکان جایگزینی علوفه گیاه مرتعی کنگر (Gundelia tournefortii) با علوفه یونجه در جیره بره های پرواری نژاد زندی
مهدی قره بگلو، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.17 K)