صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
74
-124
بررﺳﯽ ﺑﺎر اﺳﯿﺪی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮداﻧﻪ ی ﺣﺎوی ﺑﺮﺧﯽ ﺑﺎﻓﺮﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون ﺗﻨﯽ
جواد امینی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.89 K)
-123
اﺛﺮ اﺳﺎﻧﺲﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﭘﺮواری ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ ﺑﺎﻻ
سید علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محسن دانش مسگران، احسان پرند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.28 K)
-122
اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ و ﻧﻮع روﻏﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ و ﺗﻮازن ﻧﯿﺘﺮوژن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.36 K)
-121
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه و روش ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﯾﻞ ﺷﯿﺮدهی
یونس علی علی جو، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.57 K)
-120
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.3 K)
-119
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عباس افقهی زاده، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.28 K)
-118
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.65 K)
-117
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻏﯿﺮﻓﯿﺒﺮی در ﺟﯿﺮه ﻗﺒﻞ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در ﺑﻌﺪ از زایش
روشنک جعفری جعفر پور، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (253.78 K)
-116
اﺛﺮ اﻓﺰودن روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﮔﺎوﻫﺎی دورهی اﻧﺘﻘﺎل ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ
رضا گنجوی، رضا ولی زاده، علیرضا هروی موسوی، محسن دانش مسگران، جواد آرشامی، صمد صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.63 K)
-115
اﺛﺮ اﻓﺰودن روﻏﻦ ﮔﻠﯿﺴﺮول و ﮐﺎﻧﻮﻻ در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی در دوره ی اﻧﺘﻘﺎل
رضا گنجوی، رضا ولی زاده، علیرضا هروی موسوی، محسن دانش مسگران، جواد آرشامی، مرضیه تیموری، صمد صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.59 K)
-114
تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-113
طول دوره خشکی و غلظت کربوهدرات های غیرالیافی جیره های دوره انتقال برفعالیت فولیکولی گاوهای شیری هلشتاین در دوره بعد از زایش
روشنک جعفری جعفرپور، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
-112
تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضایی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.34 MB)
-111
تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز تفاله خشک چغندر در شرایط برون تنی
مهسا سجادیان، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
-110
بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.52 K)
-109
بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (136.2 K)
-108
پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش
محمد امین مهرجردی، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (136.96 K)
-107
اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان
عباس افقهی زاده، سید علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.89 K)
-106
مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران
عین اله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.19 MB)
-105
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری
هادی قربانی فارمد، احمد افضل زاده، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.99 K)
-104
بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
احمد افضل زاده، هادی قربانی فارمد، محسن دانش مسگران، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.88 K)
-103
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر
احمد افضل زاده، محمد حسین پالیزدار، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.33 K)
-102
اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری هلشتاین بر غلظت پلاسمایی لپتین، گلوکز و اسید های چرب غیر استریفیه
محمد حسین پالیزدار، احمد افضل زاده، امیر نیاسری نسلجی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.22 K)
-101
تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
-100
بررسی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی برگ و طوقه چغندرقند با دو روش مختلف برداشت
محمد رئیسیان زاده، محمد نوروزی، حسن فضایلی، محسن دانش مسگران، رضا رئیسیان زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.82 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3